Ontwerp Milieu Effect Rapport ‘Bestemmingsplannen Dordtse Kil IV en A16-N3’

Logo Dordrecht

Algemeen

Voor de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil IV is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Gelijktijdig is voor de aanpassing van het knooppunt A16-N3 en de aanleg van een parallelstructuur naast de A16 een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Ten behoeve van beide bestemmingsplannen is het Milieu Effect Rapport ‘Bestemmingsplannen Dordtse Kil IV en A16-N3' opgesteld. Doel van het opstellen van een Milieu Effect Rapport is het volwaardig laten meewegen van milieubelangen bij de besluitvorming over de bestemmingsplannen.

De ter inzage legging

Omdat het Milieu Effect Rapport inhoudelijk en procedureel onlosmakelijk verbonden is met het beide ontwerpbestemmingsplannen volgt dit Milieu Effect Rapport eenzelfde procedure en wordt het tegelijk met de ontwerpbestemmingsplannen ter inzage gelegd.

Het Milieu Effect Rapport met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 februari 2017 gedurende zes weken (tot en met 24 maart 2017) voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het Milieu Effect Rapport is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen, als bijlage bij beide voorontwerpbestemmingsplannen.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 24 maart 2017) bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van 'zienswijze ontwerpMER'.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 17 maart 2017 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 7704891.

 

Dordrecht, 10 februari 2017

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven