Bekendmaking vastgesteld uitwerkingsplan Broekgraaf 4 deelgebied 4.7, gemeente Leerdam

Logo Leerdam

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij het uitwerkingsplan Broekgraaf 4 deelgebied 4.7 op 12 december 2017 gewijzigd hebben vastgesteld. Dit besluit inclusief de bijbehorende stukken ligt met ingang van 3 januari 2018 gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 

Het vastgestelde uitwerkingsplan inclusief bijbehorende stukken kunt u raadplegen op de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt gebruikmaken van het planindentificatienummer NL.IMRO.0545.UPBROEKGRAAFFASE47-VS01.

Het uitwerkingsplan betreft een uitwerking van het bestemmingsplan Broekgraaf. Met dit uitwerkingsplan wordt de realisatie van maximaal 18 grondgebonden woningen in fase 4 deelgebied 4.7 mogelijk gemaakt. Fase 4 deelgebied 4.7 ligt ten zuiden van de in aanbouw zijnde fase 1 en ligt aan de westzijde van Broekgraaf.

 

Geen zienswijzen tegen het ontwerp

Het ontwerp van het uitwerkingsplan Broekgraaf fase 4 deelgebied 4.7 heeft met ingang van 2 oktober 2017 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn gedurende de inzage termijn geen zienswijzen ingediend.

 

Beroepsprocedure

Binnen de termijn van zes weken met ingang van de dag na deze publicatie kan beroep tegen het collegebesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door:

  • 1.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze hebben kunnen indienen;

  • 2.

    belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht in het uitwerkingsplan.

 

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A.W.M. van den Dungen, tel. 0345-636199.

   

Leerdam, 29 december 2017

 

Naar boven