Omgevingsvergunning met projectafwijking voor woonark Prinsengracht 1065F

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat met ingang van 28 december 2017 de omgevingsvergunning voor Prinsengracht 1065F is verleend. De verleende vergunning wijkt niet af van de ontwerpomgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de vervanging van de bestaande woonark La Trouvaille gelegen aan de Prinsengracht 1065F met bestemming daarvan tot een woning.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf 29 december 2017 voor een periode van 6 weken ter inzage bij:

-Stadsloket, Amstel 1 te Amsterdam

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0363.A1710PBSTD-VG01

Belanghebbenden die tegen de ontwerpomgevingsvergunning een zienswijze hebben kenbaar gemaakt bij het dagelijks bestuur, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het dagelijks bestuur kenbaar te maken, beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.

De belanghebbende die beroep instelt kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht, verzoeken de werking van het besluit te schorsen door het treffen van een voorlopige voorziening. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het beroep en het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Amsterdam, 28 december 2017

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum

Naar boven