Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Kanaal Zuidzijde 74 Reutum/Broekdijk 50 Manderveen”

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Kanaal Zuidzijde 74 Reutum/Broekdijk 50 Manderveen”.

Het ontwerp-bestemmingsplan maakt het bouwen van een schuur aan de Kanaal Zuidzijde 74 te Reutum in ruil voor de sloop van twee schuren aan de Broekdijk 50 te Manderveen planologisch mogelijk.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 29 december 2017 tot en met 8 februari 2018 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.0183.BUIBPKANAALZZ74-OW01. De directe link hiernaar is:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.BUIBPKANAALZZ74-OW01

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met R. Rietveld van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met R. Rietveld van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven