Vastgesteld uitwerkingsplan Titus Brandsmastraat Roosendaal

Logo Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6.1., onder b., van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 27 december 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt het op 19 december 2017 vastgestelde:

  • -

    Uitwerkingsplan Titus Brandsmastraat in Roosendaal

    NL.IMRO.1674.1114TITUSBRANDSMA-0401

Burgemeester en wethouders hebben op 19 december 2017 dit uitwerkingsplan vastgesteld, waardoor 32 woningen gerealiseerd kunnen worden aan de Titus Brandsmastraat in Roosendaal.

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan kan beroep worden ingesteld door belang­hebbenden, die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpuitwerkingsplan hebben kenbaar gemaakt, alsmede door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een ziens­wijze bij burgemeester en wethouders kenbaar te maken.  

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het uitwerkingsplan en de hierop betrekking hebbende documenten liggen ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: Team RO Ontwikkeling, mw. P.A. Loos, tel. 14 0165, e-mail p.loos@roosendaal.nl.

Roosendaal, 27 december 2017

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, secretaris.

Naar boven