___________________________________________________________________________

Logo Raalte

Besluit toepassen coördinatie regeling Wro voor project verbetering verkeersveiligheid N35 Wijthmen- Nijverdal , Raalte

Burgemeester en wethouders van de Raalte maken bekend dat de raad van de gemeente Raalte op 4 december 2017 heeft besloten toepassing te geven aan artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening (coördinatieregeling). Het coördinatiebesluit is van toepassing op de voorbereiding en bekendmaking van de bestemmingsplanherzieningen en de overige benodigde besluiten ten behoeve van de realisatie van de verbetering van de verkeersveiligheid en verbetering van de bereikbaarheid en de leefbaarheid van en langs de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal.

Met de coördinatieregeling kunnen de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van met elkaar samenhangende besluiten gebundeld worden. Dit betekent dat de bestemmingsplannen, de omgevingsvergunningen en eventueel andere toestemmingen en besluiten gezamenlijk worden voorbereid en bekendgemaakt. Tevens vindt bundeling van de rechtsbescherming plaats zodat een belanghebbende kan volstaan met het indienen van één beroep tegen één of meer van de gecoördineerde besluiten.

Er liggen op dit moment geen stukken ter inzage. Tegen het coördinatiebesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Op het moment dat de ontwerpbesluiten gelijktijdig bekend worden gemaakt bestaat de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen.

Naar boven