Ontwerpbestemmingsplan Oostland-Berkel, 4e partiële herziening Verlengde Hoogseweg, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 27 december 2017 tot en met 6 februari 2018 het ontwerpbestemmingsplan “Oostland-Berkel, 4e partiële herziening Verlengde Hoogseweg” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0120H04-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

De gemeente is van plan om de Hoogseweg, voornamelijk gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, te verlengen en aan te sluiten op het Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs. Hiermee ontstaat in combinatie met de aan te leggen Oostelijke Randweg Pijnacker een betere ontsluiting voor het glastuinbouwgebied rondom het Kleihoogt en de fietsverbinding tussen de kernen Zoetermeer en Pijnacker. Deze ontwikkeling past niet binnen de vigerende kaders van het bestemmingsplan “Oostland-Berkel”, waardoor een herziening noodzakelijk is.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien:

  • via ruimtelijkeplannen.nl [http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.BP0120H04-ONTW]

  • via Ruimtelijke plannen Lansingerland [http://1621.ropubliceer.nl]

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0120H04/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven