Kennisgeving ontwerp-beschikking het restaureren van een rijksmonument op het perceel Dorpsstraat 136 te Bingelrade - Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Logo Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen:

Voor

: het restaureren van een rijksmonument

Locatie

: Dorpsstraat 136 te Bingelrade

Type

: integraal

Dossiernummer

: UV 2017035

Voor het bouwen is een omgevingsvergunning ingevolge artikel 2.1. lid 1 sub f van de Wet Algemene bepalingen omgevingsrecht (wijzigen beschermd monument) of artikel 2.2. lid 1 sub b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (wijzigen provinciaal of gemeentelijk monument) vereist.

Terinzagelegging

De ontwerp omgevingsvergunning en de bouwtekeningen worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 21 december 2017 gedurende zes weken ter inzage gelegd. De voornoemde stukken kunnen tijdens de periode van ter inzagelegging worden ingezien in het gemeentehuis, Kloosterlaan 7 te Schinveld, op elke werkdag van 09.00-12.30 uur en op maandag van 14.00-17.00 uur.

Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website https://www.onderbanken.nl/wonen-werken-en-leven/vergunningen_3623/

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de start van de ter inzage termijn eventuele zienswijzen tegen of adviezen over de ontwerp-beschikking, liefst schriftelijk, indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Onderbanken, postbus 1090, 6450 CB, Schinveld. Het is niet mogelijk om een zienswijze per e-mail in te dienen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven