Ontwerpbestemmingsplan Wijckel – Lynbaen 10

Logo De Fryske Marren

Met ingang van vrijdag 22 december 2017 liggen gedurende zes weken het ontwerpraadsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan Wijckel – Lynbaen 10 met de bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel, plaatselijk bekend als Lynbaen 10 te Wijckel en kadastraal bekend als gemeente BAL00, sectie M, nummer 01516.

Doel

Het bestemmingsplan beoogt een bestemmingswijziging waarbij de nu geldende bestemming ‘Recreatiewoning’ wordt gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’, zodat permanente bewoning kan worden toegestaan.

Waar ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:

  • de centrale balie van het gemeentehuis te Joure (Herema State 1)

  • het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1)

  • het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88)

Informatie over dit ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op de gemeentelijke website www.defryskemarren.nl. Op deze site staat een link naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, waar u het ontwerpbestemmingsplan kunt bekijken. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1940.BPWIJ18LYNBAEN10-ON01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling. Het is niet mogelijk een zienswijze per e-mail in te dienen.

Schriftelijk: Schrijf een brief aan het college van burgemeester en wethouders van De Fryske Marren, postbus 101, 8500 AC Joure. Vermeld in uw brief:

  • ontwerpbestemmingsplan Wijckel – Lynbaen 10

  • waarom u een zienswijze indient

  • de datum

  • uw naam en adres

  • uw handtekening

Mondeling: U kunt daarvoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling veiligheid, vergunningen en handhaving (VVH) via telefoonnummer 14 05 14. Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk veertien dagen voor het einde van de termijn van terinzagelegging te bellen voor een afspraak, zodat u het risico op termijnoverschrijding voorkomt. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling VVH via telefoonnummer 14 05 14.

Naar boven