Ontwerp bestemmingsplan ter inzage, Zeeweg 66, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 9 februari 2017 tot en met 22 maart 2017 het ontwerpbesluit met het ontwerp bestemmingsplan Zeeweg 66 en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. Voor een inzage kunt u een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via telefoonnummer 0341 56 73 21 of via onze website www.ermelo.nl. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerp bestemmingsplan Zeeweg 66, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPzeeweg66-0201, kunt u tevens digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Het bestemmingsplan biedt een juridisch planologisch kader voor het realiseren van een twee-onder-éénkapwoning op het achtererf van het perceel Zeeweg 66.

Het perceel had in het bestemmingsplan voorafgaand aan het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Midden West een agrarische bestemming. In het bestemmingsplan Buitengebied Midden West is het perceel voorzien van een woonbestemming, omdat het agrarische bedrijf feitelijk is gestopt. De voormalig agrarische opstallen zijn nog wel aanwezig en worden nu ingezet voor de realisatie van een twee-onder-één kapwoning in het kader van functieverandering.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een reactie op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. U kunt ook met DigiD een reactie indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

 

Ermelo, 8 februari 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

 

Naar boven