Ontwerpbestemmingsplan ter inzage, Telgterweg 307-309, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 9 februari tot en met 22 maart 2017 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Telgterweg 307-309 en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. Voor een inzage kunt u een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via telefoonnummer 0341 56 73 21 of via onze website www.ermelo.nl. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan Telgterweg 307-309, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPtelgterweg307-0301, kunt u tevens digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Het bestemmingsplan biedt een juridisch planologisch kader voor de wijziging van een deel van het perceel Telgterweg 307-309 van de bestemming ‘Bedrijven’ naar de bestemming ‘Wonen’. Daarnaast wordt de maximaal toegestane milieucategorie voor het bedrijf aangepast van 2 naar 1.

 

In de nieuwe situatie wordt het mogelijk gemaakt om de bedrijfswoning te gebruiken als reguliere woning. De bouwmogelijkheden zijn overgenomen uit het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Midden West. De aanduiding gemeentelijk monument is ook overgenomen uit het vigerende plan.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. U kunt ook met DigiD een zienswijze indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

 

Ermelo, 8 februari 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven