Onherroepelijk uitwerkingsplan Buurtstede | Buurtwinkelcentrum, Veenendaal-Oost

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het uitwerkingsplan Buurtstede | Buurtwinkelcentrum, Veenendaal-Oost onherroepelijk is geworden.

Waar gaat het uitwerkingsplan over?

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘Veenendaal-oost’ en ‘Buurtstede’. Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor realisatie van een Buurtwinkelcentrum aan de Stuivenbergheem. Naast ruimte voor detailhandel zal er ruimte komen voor naar verwachting 44 appartementen.

Burgemeester en wethouders van Veenendaal hebben het uitwerkingsplan vastgesteld op 10 oktober 2017 en is op 1 december 2017 onherroepelijk in werking getreden.

Tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Procedure

Het onherroepelijke uitwerkingsplan kunt u met ingang van donderdag 21 december 2017 elke werkdag tijdens openingstijden inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal (maandag van 17.00 – 20.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00-13.00 uur en donderdag van 09.00-20.00 uur). Ook kunt u het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Naar boven