Ontwerpwijzigingsplan ‘Yerseke, 4e wijziging’, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Algemeen

Op grond van artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat vanaf donderdag 21 december 2017 tot en met woensdag 31 januari 2018 het ontwerpwijzigingsplan ‘Yerseke, 4e wijziging’ met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.07YeBP4W voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan is te raadplegen op www.reimerswaal.nl/bestemmingsplannen. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Yerseke te klikken. Ook kunt u het ontwerpwijzigingsplan inzien bij de balie in het gemeentehuis.

Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan

Het perceel aan de Grintweg 42A in Yerseke heeft een agrarische bestemming. De agrarische gronden zullen worden gewijzigd in de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Tuin’. De agrarische opstallen op het perceel worden gesaneerd en na wijziging van het bestemmingsplan zal er een burgerwoning worden gerealiseerd.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Yerseke 4e wijziging’ is opgesteld om deze ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken. De toelichting bij het ontwerpwijzigingsplan geldt als onderbouwing voor de haalbaarheid van het plan.

Zienswijzen

Gedurende de termijn waarin het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt kan iedereen digitale, schriftelijke of mondelinge zienswijzen omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Digitaal kunt u uw zienswijze indienen op de bovengenoemde locatie op onze website. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer Driesprong. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

 

 

 

Kruiningen, 20 december 2017

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven