Beheersverordening ‘Amersfoortseweg e.o.’

Logo Zeist

De gemeenteraad van Zeist heeft op 12 december 2017 de beheersverordening ‘Amersfoortseweg e.o.’ vastgesteld. Deze beheersverordening heeft grotendeels betrekking op de gronden langs de Amersfoortseweg, die onderdeel zijn van het bestemmingsplan ‘Amersfoortseweg e.o.’ uit 2008. Uitzondering hierop zijn de gronden waar sinds 2008 nieuwe bestemmingsplannen voor zijn vastgesteld, zoals het woonwagencentrum Beukbergen en Sterrenberg.

De beheersverordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het verordeningsgebied. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaatbaar gebruik geregeld. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk, die planologisch niet eerder waren toegestaan.

Ter inzage

De vastgestelde beheersverordening en het raadsbesluit zijn als volgt raadpleegbaar:

  • 1.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl: op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het plan op te voeren via het invullen van de locatie, naam van het plan of de IMRO-identificatie NL.IMRO.0355.BVAmersfoortseweg-VS01.

  • 2.
  • 3.

    Digitaal in het gemeentehuis van Zeist, Het Rond 1 te Zeist

Geen bezwaar of beroep mogelijk

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de beheersverordening.

De beheersverordening treedt in werking op 21 december 2017.

Naar boven