Ontwerpbestemmingsplan reparatieplan Wormervelden

Logo Wormerland

Het college van Burgemeester en Wethouders van Wormerland maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan reparatieplan Wormervelden met het IDN NL.IMRO.0880.BP2531010000-0301 vanaf 21 december 2017 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan reparatieplan Wormervelden omvat de locatie 'Zaanblokken', die is gelegen ten oosten van de Veerdijk, ten zuiden van de Noordweg en ten noorden van de Knollendammerstraat. Het plangebied ligt aan de noordwestkant van de kern Wormer, ten oosten van de rivier de Zaan en tevens aan de hoofdentree tot de kern Wormer.

Onderhavig bestemmingsplan voorziet in het aanpassen van de verbeelding ter plaatse van de locatie Zaanblokken', die een gemengde bestemming heeft. Daarbij wordt op de verbeelding het correcte maximum aantal wooneenheden (220) opgenomen en de beoogde maximum bouwhoogte (45 meter). Deze twee planologische mogelijkheden van het bestemmingsplan 'Poort van Wormer 2010' zijn namelijk niet correct overgenomen in het bestemmingsplan 'Woonkern Wormer en Lint'.

Inzage: Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van 21 december 2017 gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat te Wormer.    

Ook is het plan direct raadpleegbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl Kies ‘geavanceerd zoeken’. Vul bij het tabblad ‘ID’ het planIdn verder aan met: 0880.BP2531010000-0301 en kies ‘zoeken’.

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Wormerland, Postbus 20, 1530 AA Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Ruimtelijke Ordening, telefoon: 075-651 21 00.

 

Naar boven