Ontwerp-bestemmingsplan Wierden-dorp, herziening Grote Maatweg 35

Logo Wierden

Er is een verzoek ingediend voor de transformatie van het oude politiebureau aan de Grote Maatweg naar zorgappartementen. Het realiseren van deze zorgappartementen past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan. Daarom is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld, waarbij de maximale bouwhoogte en het bouwvlak zijn aangepast, zodat de zorgappartementen gerealiseerd kunnen worden.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan staat vanaf 19 december 2017 op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2016000011-ON01 Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 19 december 2017 voor een periode van zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan op een aantal manieren:

• Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan ‘Gemeente Wierden, Gemeenteraad, Postbus 43, 7640 AA Wierden’.

• Via de website. In dat geval gaat u naar www.wierden.nl/zienswijze.

• Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen.

 

Vervolg procedure

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan vastgesteld (eventueel gewijzigd). Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek en op de website van de gemeente.

 

 

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, dan kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven