Vaststelling bestemmingsplan “Opheusden, Hamsestraat tussen nr. 14 en 20”

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt, het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 december 2017 vastgestelde bestemmingsplan “Opheusden, Hamsestraat tussen nr. 14 en 20”. Dit bestemmingsplan beoogt de bouw van een woning mogelijk te maken tussen de nrs 14 en 20 aan de Hamsestraat (voormalig Damconterrein).

Inzageperiode: 21 december t/m 31 januari 2018

Inzageplaatsen:

Schriftelijk beroep: Tegen het vastgestelde bestemmingsplan is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop de het bestemmingsplan ter inzage zijn gelegd, ofwel vrijdag 22 december 2017. Beroep is mogelijk door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen, danwel door belanghebbenden tegen de (evt.) aangebrachte wijzigingen. Adres: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

De besluiten tot vaststelling van een bestemmingsplan treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, december 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven