Ontwerpbestemmingsplan Parkeren

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat met ingang van 22 december 2017 het ontwerpbestemmingsplan Parkeren (NL.IMRO.0779. GBRVRDparkeren-on01) ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht). Het bestemmingsplan betreft een paraplubestemmingsplan, waarbij de regels van parkeren in de bestemmingsplannen worden opgenomen.

 

Ligging plangebied

Vanaf 1 juli 2018 moeten alle bestemmingsplannen regels met betrekking tot parkeren bevatten. Een paraplubestemmingsplan biedt de mogelijkheid alle bestemmingsplannen binnen de gemeente in één keer te herzien voor een bepaald aspect, in dit geval het aspect parkeernormen.

Dit paraplubestemmingsplan geldt voor de gebieden die vallen onder de volgende bestemmingsplannen:

1. Geertruidenberg Noordwest

2. Kom Geertruidenberg 2012

3. Dongeburgh

4. Raamsdonksveer Zuid

5. Raamsdonksveer Noord

6. Ontwikkellocaties Raamsdonksveer zuid

7. Centrum Raamsdonksveer

8. Achter de Hoeven

9. Kern Raamsdonk

 

Met deze parapluherziening wordt in al deze bestemmingsplannen een verwijzing naar het geldende parkeernormenbeleid ingepast. Er worden dus geen parkeernormen opgenomen in de bestemmingsplannen zelf en de parkeernormen wijzigen niet met het paraplubestemmingsplan. 

 

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ende bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van 22 december 2017 tot en met 1 februari 2018 inzien in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op 0779.ropupliceer.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de Gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg.

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

Deze kunt u tot en met 1 februari 2018 indienen.

 

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Wilma Lemoine, 14 0162.

 

Naar boven