Gemeente Borger-Odoorn, Klijndijk en Odoorn Noord / Bestemmingsplannen.

Logo Borger-Odoorn

-Reconstructie N34 aansluiting Klijndijk

-Reconstructie N34 afslag Odoorn Noord-Exloo

-Besluit hogere waarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat in verband met reconstructie van de N34 de navolgende besluiten zijn genomen:

1*Raadsbesluit d.d. 30-11-2017 tot vaststelling van het bestemmingsplan Reconstructie N34 afslag Odoorn Noord-Exloo:

2*Raadsbesluit d.d. 30-11-2017 tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Reconstructie N34 aansluiting Klijndijk:

De wijzigingen betreffen;

  • -

    wijziging artikel 5.4 van de planbepalingen, inhoudende dat voor het woord “magnetische straling ” in de plaats komt “magnetisch veld”;

  • -

    opname op de verbeelding van door Gasunie in hun zienswijze aangegeven stukken ontbrekende gasleiding;

  • -

    opname op de verbeelding van door Gasunie in hun zienswijze aangegeven noodzakelijke 4 meter brede belemmeringsstroken:

 

3*Besluit Burgemeester en wethouders d.d. 17-10-2017 tot vaststelling Besluit hogere waarde Wet geluidhinder voor het gebied, omvattende voornoemde bestemmingsplannen.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de besluiten onder 1,2 en 3 vanaf donderdag 21 december 2017 tot en met dinsdag 13 februari 2018 op afzonderlijke wijze ter inzage liggen.

Voornoemde besluiten met bijbehorende stukken zijn in te zien via de gemeentelijke website (onder nieuws > Ter inzage), in het Klantcontactcentrum en op;

(bestemmingsplan onder 1) http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.00BP0047-VG01

(bestemmingsplan onder 2 en Besluit hogere waarde Wet geluidhinder) http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.00BP0048-VG01

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen de besluiten 1,2 en 3 als u:

  • -

    Een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad / het college van burgemeester en wethouders:

  • -

    Een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot de gemeenteraad / het college van burgemeester en wethouders te wenden tijdens de ontwerpfase.

Tegen de wijzigingen bij het bestemmingsplan onder punt 2 kan nog eenieder beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien noodzakelijk wordt geacht bestaat de mogelijkheid tot het indienen van een verzoek tot voorlopige voorziening.

Naar boven