Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan met verbrede reikwijdte De Kade (incl. ontwerpbesluit hogere waarden) en concept-beeldkwaliteitsplan De Kade ter inzage

Logo Maassluis

Donderdag 7 december 2017 is in het Gemeenteblad, de Staatscourant en De Schakel de publicatietekst ‘Ontwerpbestemmingsplan met verbrede reikwijdte De Kade (incl. ontwerpbesluit hogere waarden) en concept-beeldkwaliteitsplan De Kade ter inzage’ gepubliceerd.

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de versie van het ontwerpbestemmingsplan die is weergegeven op www.officielebekendmakingen.nl (gekoppeld aan de publicatietekst van 7 december 2017) niet de correcte versie betrof. De correcte versie van het ontwerpbestemmingsplan met verbrede reikwijdte De Kade, is samen met het ontwerpbesluit hogere waarden en concept-beeldkwaliteitsplan De Kade ’’ met ingang van heden gekoppeld aan deze rectificatie ( zie www.officielebekendmakingen.nl - donderdag 14 december 2017).   

 

NB. Het ontwerpbestemmingsplan dat sinds 8 december jl. ter inzage ligt in het stadhuis en de versie die gepubliceerd is op www.ruimtelijkeplannen.nl betreft vanaf aanvang van de inzagetermijn wel de correcte versie.

 

Maassluis, 14 december 2017

Naar boven