Ontwerpbestemmingsplan Woonwijk De Weide II, Meerkerk ter inzage

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Woonwijk De Weide II, Meerkerk vanaf vrijdag 15 december 2017 zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis van Zederik. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbestemmingsplan kunt oproepen door invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0707.BPWoonwkDeWeide2-ON01.

 

Plangebied

Het plangebied is gelegen direct ten zuiden van de nieuwbouwwijk De Weide I en wordt begrensd door:

  • Noordzijde: de zuidelijke rand van De Weide I;

  • Oostzijde: de percelen van de bestaande (woon)kavels aan de westzijde van de Bazeldijk;

  • Zuidzijde: de sloten op de zuidelijke grens van het kadastrale perceel nr. 737 en het nieuw te realiseren sportcomplex aan de Burggraaf;

  • Westzijde: het nieuwe sportcomplex aan de Burggraaf.

 

Uw zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer G. Nieuwenhuis, projectleider van De Weide II. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (tel. 0183-356590) of mailen naar: g.nieuwenhuis@zederik.nl.

 

Na afloop van de zienswijzentermijn zal de gemeenteraad een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven