Beheersverordening Dorp-Zuid, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad op 14 december 2017 met toepassing van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening de beheersverordening Dorp-Zuid heeft vastgesteld.

Het plangebied betreft globaal het gebied behorende tot de bebouwde kom ten zuiden van de Korte Miening tussen de Stompwijksevaart en de Zuidbuurtse watering, alsmede de bebouwde kom van de Zuidbuurt.

De beheersverordening voorziet in een actueel juridisch-planologische regeling voor het plangebied. De beheersverordening is conserverend en beheersmatig. Er worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt; de bestaande planologische mogelijkheden blijven in stand.

Inzage

De beheersverordening is digitaal te raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl met Plan-ID: NL.IMRO.0638.BV00001-VAS1.

De vastgestelde beheersverordening met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt tevens met ingang van 15 december 2017 ter inzage. Indien u de verordening in wilt zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis (geopend op afspraak: maandag, woensdag en donderdag van 9:00u tot 12:00u. Een afspraak maken kan via www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken).

Bezwaar / Be r oep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

De beheersverordening treedt in werking met ingang van 16 december 2017.

Naar boven