Vastgesteld ontwerpwijzigingsplan Schiphol-Rijk 1e wijziging’

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat zij bij besluit van 5 december 2017 nummer 2017-0050229 het ontwerpwijzigingsplan ‘Schiphol-Rijk 1e wijziging’ hebben vastgesteld.

Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGsprschiprijk1ew-B001 en is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 van het Besluit ruimtelijke ordening in elektronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld.

Het plan

Het wijzigingsplan betreft de bouw van een viertal bedrijfswoningen met bijbehorende bedrijfsunits aan de Molenweg en twee bedrijfsverzamelgebouwen aan de Boeing Avenue.

Inzien

Het ontwerpbesluit en het wijzigingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks in te zien van 09-13.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900-1852.

De terinzageligging begint op 15 december 2017 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van de Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp.

Digitaal kunnen personen dat met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen, waarheen u verwezen wordt op deze webpagina van een externe website. Die verwijzing staat ook op de website van gemeente Haarlemmermeer, en wel op de webpagina waar u de planstukken van het betreffende ontwerpbestemmingsplan kunt raadplegen.

Naar boven