Vaststelling bestemmingsplan “Herziening bestemmingsplan Dubbelkern Helden-Panningen, Asperge 2 en 2A te Helden.

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad op 28 november 2017 het bestemmingsplan “Herziening bestemmingsplan Dubbelkern Helden-Panningen, locatie Asperge 2 en 2A te Helden” heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van de wijziging van de bestemming bedrijf naar wonen. De bestaande bedrijfswoning krijgt een woonbestemming en het bestaande bedrijfspand wordt verbouwd en uitgebreid tot een woning. Ten behoeve van het verkrijgen van een wooncontingent, zal binnen het uitbreidingsplan Dorper Töre een woning minder worden gebouwd welke vermindering eveneens is meegenomen in deze herziening

Inzien vastgesteld bestemmingsplan

Het bestemmingsplan en de onderliggende stukken is tot en met 24 januari 2018 raadpleegbaar via:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BP0156 -VG01;

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen van 1 3 - 12 -2017 tot en met 24 -0 1 -201 8 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met Koos Vestjens of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 13 december 2017

Naar boven