Ontwerp uitwerkingsplan 4 Vossepolder Hillegom

Logo Hillegom

 

Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat het ontwerp van uitwerkingsplan 4 Vossepolder Hillegom, NL.IMRO.0534.UWP4Vossepolder-ON01, vanaf 13 december 2017 gedurende zes weken ter inzage liggen. Dit op grond van het bepaalde in artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

De ontwikkeling van de Vossepolder tot een woongebied is vastgelegd in het bestemmingsplan Vossepolder. Om gevolg te geven aan de verdere ontwikkeling van dat gebied wil de gemeente overgaan tot de nadere uitwerking van de volgende fase van dit bestemmingsplan. Uitwerkingsplan 4 Vossepolder is bedoeld om de ontwikkeling van een volgend gedeelte van het woongebied mogelijk te maken.

In het vigerend bestemmingsplan is het plangebied bestemd als ´Woongebied uit te werken (WU)’. De basisregels zijn vastgelegd in het door de gemeenteraad vastgestelde globale bestemmingsplan Vossepolder Hillegom.

Uitwerkingsplan 4 Vossepolder is een nadere detaillering van het globale bestemmingsplan en is mede gebaseerd op het Beeldregieplan Vossepolder Hillegom.

Inzage

Het ontwerp-uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 december 2017 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 in Hillegom. Geopend maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Ook kunt u het uitwerkingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen bovengenoemd ontwerp uitwerkingsplan mondelinge en/of schriftelijke zienswijzen kenbaar maken. De zienswijzen moeten binnen de hiervoor genoemde termijn van de terinzagelegging zijn ingediend.

De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 32, 2180 AA in Hillegom.

Het indienen van een mondelinge reactie is ook mogelijk. Hiervoor dient u binnen de termijn van de ter inzage legging, een afspraak te worden gemaakt met Rob Menkveld, telefoonnummer 14 0252. Dit kan tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging.

 

Naar boven