Besluit bekendmaking onttrekking openbaarheid van het verkeer inzake doorgang van de Karel de Grotelaan naar het Plein (Alexanderlaantje)

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van Bergen (NH) maken bekend dat de gemeenteraad op 9 november 2017 heeft besloten de doorgang van de Karel de Grotelaan naar het Plein (Alexanderlaantje) op grond van artikel 9 lid 1 Wegenwet te onttrekken aan het openbaar verkeer.

Het besluit en de situatietekening waarop het te onttrekken weggedeelte staat aangegeven, liggen met ingang van 14 december 2017 gedurende zes weken in het gemeentehuis, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar voor een ieder ter inzage.

Bezwaar

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij de raad van Bergen, ter attentie van: de secretaris van de commissie van advies voor de bezwaarschriften, postbus 175, 1860 AD BERGEN.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sectie bestuursrecht vragen een voorlopige voorziening te treffen om het besluit te schorsen. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen als u binnen de termijn een bezwaarschrift heeft ingediend. Het adres van de rechtbank is Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. U moet wel griffierecht betalen voor uw aanvraag om een voorlopige voorziening. Via de rechtbank hoort u hoeveel dit is en hoe u dit moet betalen.

 

Naar boven