Besluit routering transport gevaarlijke stoffen gemeente Goes

Logo Goes

De raad van de gemeente Goes maakt bekend dat het in de vergadering van 23 november 2017 het besluit routering gevaarlijke stoffen Goes definitief heeft vastgesteld.

Besluit

In 2015 is de Wet Basisnet in werking getreden. Hierdoor is een aanpassing van de route voor het vervoer van gevaarlijke stoffen nodig. Op basis van het advies van de Veiligheidsregio Zeeland wordt de routering uit 2007 ingetrokken. De routering voor de volgende wegen wordt vastgesteld:

Afrit A58 bij knooppunt De Poel, A256 (tussen knooppunt De Poel en afslag Goes Zuid, Deltaweg), Anthony Fokkerstraat, Nansenplein, Dr. A.F. Philipsstraat en het Poelplein, zoals weergeven op de verbeelding Routering transport gevaarlijke stoffen Goes.

Geen zienswijzen ontwerpbesluit

Het ontwerp besluit routering gevaarlijke stoffen gemeente Goes en de bijbehorende stukken hebben gedurende 6 weken ter inzage gelegen van 22 juni 2017 tot en met 2 augustus 2017. Er zijn gedurende deze periode geen zienswijzen ontvangen.

Het definitieve besluit en de bijbehorende stukken kunt u inzien bij de receptie van het stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Beroep

Gedurende zes weken met ingang van de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd kan tegen het besluit beroep worden ingesteld. Dit kan door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift dient gericht te worden aan de Rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA BREDA.

Naar boven