Ontwerpbestemmingsplan ter visie:

Logo Haaren

“partiële herziening buitengebied, Berktweg ongenummerd”

•Berktweg ongenummerd te Haaren op het perceel kadastraal bekend gemeente Haaren, sectie A, nummer 1014 (gedeeltelijk).

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt het volgende ontwerpbestemmingsplan:

het ontwerpbestemmingsplan ‘partiëleherziening buitengebied, Berktweg ongenummerd”. De stukken liggen met ingang van donderdag 9 februari 2017 gedurende zes weken (t/m woensdag 22 maart 2017) ter inzage.

Het bestemmingsplan Berktweg ongenummerd maakt een passende bestemming mogelijk overeenkomstig vigerende rechten, zijnde de opslag van compost.

Inzien plan

Het plan is op meerdere manieren in zien. U kunt het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving”; vervolgens op “ruimtelijke projecten”. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor Berktweg ongenummerd is NL.IMRO.0788.BP16BGBERKTWGONG-ON01. Tevens kunt u het plan inzien op het gemeentehuis bij de balie van de afdeling Gemeentewinkel. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Bel hiervoor naar 0411-627282.

Indienen zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak via telefoonnummer 0411-627282. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 8 februari 2017

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven