Start van deze pagina
Skip navigatie, ga direct naar de Inhoud

Overheid.nl - de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.

De wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden

Tekstgrootte
+


Jaargang 2017
Nr. 70270

Gepubliceerd op 6 december 2017 09:00
Inhoudsopgave

Gerelateerde informatie


ruimtelijkeplannen.nl

Ontwerpbestemmingsplan ‘Vromanshof’

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPVromanshof-ON01

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vromanshof’ voor iedereen ter inzage ligt. Dit ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het plangebied Vromanshof (Hoge Steenweg 58-66) is gelegen tussen de woningen aan de Van Salm Salmstraat en de woning aan de Hoge Steenweg 68 in het noorden, in het westen het oude dorpslint van de Hoge Steenweg, de Willibrordusstraat in het oosten en de woning Hoge Steenweg 56 in het zuiden. Met het bestemmingsplan worden drie nieuwe woningen gerealiseerd en twee bestaande bedrijfswoningen worden omgevormd naar burgerwoningen.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 7 december 2017 tot en met woensdag 17 januari 2018. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de plannen bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar:

De gemeenteraad van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met M. van Dee van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-53719783 of e-mail: m.vandee@loonopzand.nl.

Inhoudsopgave

Er is geen inhoudsopgave aanwezig.


SnelzoekenInfo

Snelzoeken
U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op
–een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst (bijvoorbeeld "milieu")
–een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties (bijvoorbeeld dossiernummer '32123' of 'trb 2009 16').
U kunt termen combineren door EN te zetten tussen de termen (blg 32123 EN milieu).
U kunt zoeken op letterlijke tekst door '' om de term te zetten. ('appellabele toezeggingen').

Voor meer mogelijkheden en uitleg verwijzen wij u naar de help-pagina's van Officiële bekendmakingen op overheid.nl