Voorbereidingsbesluit archeologische vindplaatsen A en B ‘Offem-Zuid’

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.7, zevende lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat door de gemeenteraad op 30 november 2017 een voorbereidingsbesluit is genomen voor de gronden met archeologische vindplaatsen A en B in het plangebied Offem-Zuid, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.0575.VBBOZarcheologie-VA01.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op een verdere bescherming van de gronden met de archeologische vindplaatsen ter plaatse.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking daarvan, te weten 6 december 2017 en geldt voor de duur van een jaar. Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende bijlagen liggen met ingang met de dag van inwerkingtreding ter inzage op het gemeentehuis aan de Voorstraat 42. Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website www.noordwijk.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer:NL.IMRO.0575.VBBOZarcheologie-VA01.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het projectteam Offem-Zuid, T 071 36 60 000.

Naar boven