Ontwerp projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van 2 extra woningen in het bestemmingsplan “Vroonacker” te Diessen

Logo Hilvarenbeek

Het college van Hilvarenbeek maakt bekend dat zij voornemens is om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3⁰ Wabo af te wijken van de regels van de bestemmingsplannen “Vroonacker” voor het realiseren van 2 extra woningen in Vroonacker te Diessen.

Inzage

 

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen vanaf 8 december 2017 tot en met 19 januari 2018 door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

Zienswijze

Een ieder kan binnen 6 weken zienswijzen indienen op het ontwerp besluit. De zienswijze dient u te richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilvarenbeek, Vrijthof 10, 5081 CA Hilvarenbeek. Vermeld hierbij uw naam, adres, uw gronden en voorzie uw zienswijze van een handtekening. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen.

Hilvarenbeek, donderdag 7 december 2017

burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer R.F.I. Palmen

secretaris de heer F.M. Jansen

Naar boven