[Ontwerp “Paraplubestemmingsplan herziening Veiligheidszone – LPG” te Made]

Logo Drimmelen

[Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat het ontwerp van het  “Paraplubestemmingsplan herziening Veiligheidszone – LPG” te Made(NL.IMRO.1719.1bp17herzveiliglpg-on01) met ingang van vrijdag 8 december 2017 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 18 januari 2018, voor een ieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made. Het ontwerp parapluplan is eveneens raadpleegbaar via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl.Het plan heeft tot doel enkele omissies te repareren in het bestemmingsplan “Kern Made” met betrekking tot de veiligheidszone van het (LPG-)tankstation aan de Adellaan in Made.

Tijdens de genoemde termijn kan iedereen zowel een mondelinge als een schriftelijke zienswijze indienen. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer T. van der Pluijm van de afdeling grondgebied. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 0162690103.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA, Made. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

]

[Made] [7 december 2017]

[burgemeester en wethouders][gemeente Drimmelen],

Naar boven