BEKENDMAKING

Logo Oud-Beijerland

onherroepelijk wijzigingsplanRanonkelstraat 110

Het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maakt bekend dat het ‘wijzigingsplan Ranonkelstraat 110’, vastgesteld op 25 september 2017, onherroepelijk is geworden met ingang van 18 november 2017.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de situering en de vorm van het bouwvlak. Voor deze wijziging is gebruik gemaakt van de in artikel 40.1 van de Correctieve herziening bestemmingsplan Wonen opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid.

U kunt het wijzigingsplan met bijbehorende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis. W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel > bekendmakingen > bestemmingsplannen en projectbesluiten) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven