Ontwerpwijzigingsplan bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard - Archeologie

Logo Ridderkerk

In het provinciaal inpassingsplan ‘Bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen (artikel 17, lid 5). Het college kan de grens van de dubbelbestemming ‘Waarde Archeologie’ wijzigen. De archeologische waarden moeten daarvoor in voldoende mate zijn onderzocht. Op basis van dit onderzoek is aangetoond dat een groot gedeelte van het bedrijventerrein vrijgegeven kan worden van archeologische waarden. Na het vooroverleg met instanties, is het ontwerpwijzigingsgsplan nu klaar voor terinzagelegging. Daarmee start de procedure zoals in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht staat aangegeven.

Ontwerpwijzigingsplanplan bekijken

U kunt het ontwerpwijzigingsplan Nieuw Reijerwaard – Archeologie bekijken vanaf vrijdag 1 december 2017 tot en met donderdag 11 januari 2018. Dit kan:

• via de website van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl (Inwoners – Ter inzage – Ruimtelijke plannen);

• via de landelijke website op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0597.WPNRIJARCHEOLOGIE-OW01;

• in het gemeentehuis van Ridderkerk (Koningsplein 1).

Reageren op het ontwerpwijzigingsplan

Tot en met 11 januari 2018 kunt u op het ontwerpwijzigingsplan te reageren. Dit doet u door een brief te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders Ridderkerk. Dit heet een zienswijze. Stuur uw zienswijze ter attentie van de afdeling Advies Ruimte naar Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk.U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met de heer A.J. Fenger van de afdeling Advies Ruimte. Een brief heeft onze voorkeur.

Naar boven