Ontwerp-bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 2e herziening

Logo 's-Gravenhage

Het ontwerp-bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 2e herziening wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder van 1 december 2017 tot en met 11 januari 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

- op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen, onder bestemmingsplannen > Stadsdeel Loosduinen > Madestein - Vroondaal, 2e herziening;

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het doel van het bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 2e herziening is het mogelijk maken van een woonbestemming op de gronden die door een beperkte wegreconstructie van de 'Boslaan'-Oostmadeweg (Boslaan is een werknaam, de definitieve straatnamen worden nog bepaald) niet meer nodig zijn voor verkeersdoeleinden.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Indien u vragen heeft over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 070-752 8588. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via het voornoemde telefoonnummer. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven