Terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluplan Parkeren’.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerp van het ‘Parapluplan parkeren’ en het ontwerp raadsbesluit.

Met dit bestemmingsplan worden diverse genoemde bestemmingsplannen voorzien van de gemeentelijke parkeerregeling. Reden hiervoor is dat in veel van die plannen voor de parkeerregeling wordt verwezen naar stedenbouwkundige bepalingen zoals opgenomen in de Bouwverordening. In verband met een wetswijziging vervallen die bepalingen uiterlijk 1 juli 2018 en dienen de plannen dan zelf in die gemeentelijke parkeerregeling te voorzien.

Ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan is geen exploitatieplan opgesteld.

Met ingang van woensdag 6 december 2017 liggen het ontwerpraadsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan c.a. gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Elburg, themabalie vergunningen. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via:

- de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder Bekendmakingen, Bestemmingsplan.

- de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PARAPLUPARKEREN-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van de ter inzageligging van de stukken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer W. Roetert (tel. 0525-688688) van het Domein Ruimte. Van hetgeen mondeling als zienswijze naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 5 december 2017

Burgemeester en wethouders van Elburg.

Naar boven