Ontwerpbestemmingsplan Johannes Vermeerstraat

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat met ingang van 1 december 2017 het ontwerpbestemmingsplan Johannes Vermeerstraat (NL.IMRO.0779. RVBPvermeerstr-on01) ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht). Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van 24 woningen.

 

Ligging plangebied

Het plangebied ligt op de Zuidoever van de Donge en behoort tot het deelgebied Heereland welke aansluit op de dorpsbebouwing van Raamsdonksveer.

Het plangebied ligt aan de Boterpolderlaan en wordt aan de west en zuidzijde begrensd door Heereland 1e fase. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de supermarkt (Jumbo).

Het gebied omvat een braakliggend terrein van geringe omvang dat onderdeel uitmaakt van de structuur die voor Heereland is ontwikkeld en inmiddels zichtbaar is geworden in het aansluitende deel van Heereland door de gerealiseerde infrastructuur.

 

Hogere grenswaarden

Tevens maakt het college B&W op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend, dat met ingang van 1 december 2017 tot en met 11 januari 2018 het volgende besluit ter inzage ligt: het ontwerp besluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder. Dit besluit heeft betrekking op het plangebied zoals hierboven beschreven. Voor het vaststellen van hogere grenswaarden is Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

 

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ende bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van 1 december 2017 tot en met 11 januari 2018 inzien in de gemeentewinkel. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op 0779.ropupliceer.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg. Deze kunt u tot en met 11 januari 2018 indienen.

 

Voor het Ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder kunnen belanghebbenden hun zienswijze indienen bij het college van B&W. Hiervoor geldt dezelfde termijn als voor het bestemmingsplan

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Nick Brouwers, 14 0162.

 

Informatieavond

13 december 2017 wordt in samenwerking met de ontwikkelaar(s) een informatieavond georganiseerd. Nadere informatie hier over volgt.

 

Naar boven