Tervisieligging Ontwerp-Uitwerkingsplan De Beekse Akkers - Blokskampse- en Rijbroeksedreef

Logo Laarbeek

Burgemeester en wethouders van Laarbeek maken bekend dat zij voornemens zijn om, ingevolge het bepaalde in artikel 14 van het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ en artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ deels uit te werken om realisering van 55 woningen mogelijk te maken. Het betreft locaties aan de westzijde en oostzijde van de Rijbroeksedreef, alsmede ten noorden en zuiden van de Blokskampsedreef. Het plan voorziet in de bouw van 15 vrijstaande, 26 halfvrijstaande en 14 rijwoningen. Voor een belangrijk deel betreft het hier het plan ‘De Beekse Lanen’ van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Het ontwerpbesluit tot uitwerking van voornoemd gebied en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 27 november 2017 tot maandag 8 januari 2018 ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek te Beek en Donk. Het ontwerp-Uitwerkingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De IMRO-code van dit plan is NL.IMRO.1659.BPUBDblokskampsedr-ON01. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden een schriftelijke of mondelinge zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen om het uitwerkingsplan vast te stellen. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het Ontwerp-Uitwerkingsplan de reactie betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. van Wetten (tel nr. 0492-469883). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven