Ontwerpbestemmingsplan Parapluherziening Parkeernormen, gemeente Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders van Maassluis maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Parapluherziening Parkeernormen” ter inzage wordt gelegd.

 

ontwerpbestemmingsplan

Voldoende parkeervoorzieningen is een belangrijke voorwaarde voor bijna elke ruimtelijke ontwikkeling. Gemeente Maassluis wenst dan ook over de mogelijk tot het stellen van eisen aan het parkeren te blijven beschikken. Om die reden is dan ook besloten om voor het gehele grondgebied de parkeernormen en met dit paraplubestemming vast te leggen.

 

Ter inzage

Op grond van artikel 3.8 Wro ligt het ontwerpbestemmingsplan met ingang van 24 november 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het publiekscentrum op het stadhuis aan de Koningshoek te Maassluis. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Indiening zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk, maar eventueel ook mondeling op afspraak, gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 55, 3140 AB Maassluis.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Tilburg; tel. 010-593 1815 of via gemeente@maassluisl.nl

Naar boven