Gemeente Tynaarlo - Omgevingsvergunning Duinstraat/Breukenweg te Yde

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat bij besluit van 15 november 2017 omgevingsvergunning is verleend voor het oprichten van 7 woningen op de percelen Duinstraat 7a – 7d en Breukenweg 2a-2c, 9494 RM te Yde, kadastraal bekend gemeente Vries, sectie T, nummers 2850, 2851, 2853, 3412.

 

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende deelactiviteiten:

• bouwen van een bouwwerk;

• handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening;

 

Voor bovenstaande vergunning is een uitgebreide voorbereidingsprocedure gevoerd, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. Er zijn bij de vaststelling geen wijzigingen aangebrachte ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning.

 

De omgevingsvergunning met bijlagen ligt vanaf vrijdag 24 november 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Deze stukken kunnen in genoemde periode zonder afspraak worden ingezien tijdens de openingstijden van het team Publiekszaken en Veiligheid. Zie voor deze openingstijden www.tynaarlo.nl.

 

Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk. Het besluit met bijlagen is digitaal te bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1730.ABBreukenwegYde-0401).

 

Beroep

Vanaf 24 november 2017 kan gedurende zes weken tegen de verleende omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht ten tijde van de ontwerp-omgevingsvergunning;

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen het besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 – 266 662.

 

 

Naar boven