Ontwerp-bestemmingsplan Winsum-Dorp, De Tirrel

Logo Winsum

 

Vanaf 22 november 2017 tot en met 2 januari 2018 ligt het ontwerp bestemmingsplan Winsum-Dorp, de Tirrel (NL.IMRO.0053.BPWI2016INBR2-OW01) voor iedereen ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente. U kunt het plan ook inzien via de gemeentelijke website, www.winsum.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een kindcentrum, gecombineerd met een centraal voorzieningengebouw ten behoeve van verpleeghuis De Twaalf Hoven mogelijk. Het nieuwe gebouw zal het gezamenlijke nieuwe onderkomen vormen voor een aantal basisscholen (twee) in de kern Winsum, ruimtes voor kinderopvang en andere kindvoorzieningen. Onderdeel van het geheel vormt tevens een nieuwe sporthal, ter vervanging van de sporthal Ripperdahal.

In de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Winsum, Postbus 10, 9950 AA, Winsum.

Naar boven