Ontwerpbestemmingsplan “Driesteek 7”, Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 23 november 2017 bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan “Driesteek 7”

Het bestemmingsplan wijzigt de functie van het perceel, zodat ter plaatse een zorgboerderij mogelijk wordt. Het plan heeft mede ten doel, het perceel een beter passende uitstraling te geven. Aan de voormalige koeienstal mag eenmalig 500 m2 worden gebouwd ten behoeve van de nieuwe zorgfunctie. Een deel van de bestaande voormalige koeienstal zal mogen worden gebruikt ten behoeve van opslag van volumineuze goederen. Ter compensatie en omdat het perceel in het nationaal landschap “Graafschap” ligt, is de voorwaarde dat deze ontwikkelingen alleen zijn toegestaan op het moment dat het perceel op een passende landschappelijke wijze wordt ingevuld en dat natuur wordt aangelegd.

 

Het plangebied is gelegen in de Zuid-oostelijke oksel van de kruising van de Hekkelerdijk met de Driesteek, waar de Driesteek verder gaat als onverharde weg.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, dat is tot en met 3 januari 2017, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over bovengenoemd bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van zaaknummer 82398. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met team Ruimte Economie en Duurzaamheid, telefoonnummer 14 0575.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Driesteek 7” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1508Driesteek7-on01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp1508Driesteek7-on01

Zutphen, 22 november 2017

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven