Ontwerp weigering omgevingsvergunning en ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen tweede parkeerterrein Fort Resort Beemster Nekkerweg (uitgebreide procedure)

Logo Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend dat de gemeenteraad op 17 oktober 2017 heeft besloten om een verklaring van geen bedenkingen te weigeren. Deze weigering heeft betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied 2012 voor een tweede parkeerterrein bij Fort Resort Beemster aan de Nekkerweg te Zuidoostbeemster.

Het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 november 2017 tot en met 2 januari 2018 van 8.30 uur tot 12.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster.

Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerpbesluiten naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Beemster, postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster. Omdat de gemeente Purmerend de ambtelijke werkzaamheden voor de gemeente Beemster uitvoert, kunt u voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor informatie contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente Purmerend, tel. (0299) 452 452.

 

Purmerend, 15 november 2017

Naar boven