Zelhem, Garvelinkweg 8a, het organiseren van een paasvuur

Logo Bronckhorst

Op 28 januari 2017 heeft de gemeente Bronckhorst een besluit genomen op de aanvraag voor een APV-vergunning. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 2017-0099. De aanvraag gaat over het organiseren van een paasvuur aan de Garvelinkweg 8a in Zelhem. De vergunning is verzonden op 31-1-2017.

Deze vergunning is verleend voor de activiteit:

•Ontheffing en vergunning voor verbranden van Snoeihout: verbranden van afvalstoffen buiten inrichtingen (Apv Bronckhorst, art 5.5.1 en Wet milieubeheer, art 10.63

De stukken zijn digitaal te raadplegen. Desgewenst kunnen wij de stukken per post naar u opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u schriftelijk binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Zorgt u er voor dat het in ieder geval de volgende gegevens bevat:

  • 1.

    uw naam en adres

  • 2.

    de datum

  • 3.

    een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt

  • 4.

    redenen voor het maken van bezwaar

  • 5.

    uw handtekening

meer weten? Zie www.bronckhorst.nl

Ook kunt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem een voorlopige voorziening vragen. Zo kunt u in een dringend geval, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

Naar boven