Ontwerp "uitwerkingsplan Steegsche Velden, Broekbeemd"

Logo Best

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat op grond van artikel 3.9a, eerste lid Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 15 november tot en met 26 december 2017 het ontwerp “uitwerkingsplan Steegsche Velden, Broekbeemd” tijdens de openingstijden kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Digitaal is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.uwBroekbeemd-ON01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen.

Het plangebied bevindt zich in Steegsche Velden aan de Broekbeemd. Het uitwerkingsplan is opgesteld om de invulling te geven aan de uitwerkingsbestemming in het onherroepelijke bestemmingsplan “Steegsche Velden-oost”. De uitwerking vindt plaats in de vorm van een bestemming ‘Wonen’ voor 3 woningen en een bestemming ‘Groen – Water’.

Gedurende de hiervoor genoemde periode kunnen belanghebbenden een zienswijze naar voren brengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u uiterlijk 12 december 2017 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over het ontwerp uitwerkingsplan, neemt u dan contact op met Toine Baudoin, bereikbaar via 14 0499 of via t.baudoin@gembest.nl.

 

Best, 14 november 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven