Ontwerpbestemmingsplan Zuidhorn-Wilhelminalaan 2a

Logo Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidhorn-Wilhelminalaan 2a’ met bijbehorende stukken met ingang van 15 november 2017 voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder een zienswijze naar voren brengen.

Achtergrond

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een appartementengebouw op het perceel Wilhelminalaan 2a te Zuidhorn mogelijk. Het gebouw bevat negen appartementen met een half verdiepte parkeergarage.

Het bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis, Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op www.zuidhorn.nl/bestemmingsplannen kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden en de bronbestanden van het plan downloaden. Daarnaast kunt u het plan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0056.BPZH17INBR1-OW01.

Indienen zienswijze

Tot en met 27 december 2017 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA Zuidhorn. U kunt uw zienswijzen ook zenden aan: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidhorn-Wilhelminalaan 2a’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Hij is telefonisch bereikbaar onder nummer (0594) 508 884. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 884.

Zuidhorn, 14 november 2017

Naar boven