Gemeente Stadskanaal – Ontwerp Bestemmingsplan “Bedrijvenpark Zuid Groningen, Geluidzonering”

Logo Stadskanaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het ontwerp Bestemmingsplan “Bedrijvenpark Zuid Groningen, Geluidzonering” gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Met dit ontwerp wordt de geluidzone van het bedrijvenpark Zuid-Groningen (Vlagtwedde) aangepast.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp en de bijbehorende stukken liggen vanaf 10 november tot en met 21 december 2017 voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Ook kunt u het ontwerp in digitale vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.BP1503-on01 en op www.stadskanaal.nl.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 21 december 2017 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 631. Indien u een zienswijze heeft ingediend wordt u in de gelegenheid gesteld om uw zienswijze mondeling toe te lichten aan een afvaardiging van de gemeenteraad (hoorcommissie).

 

Naar boven