Wijzigingsplan ‘Marelsdal’ vastgesteld (onderdeel Duin en Bosch terrein)

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Marelsdal’ gewijzigd hebben vastgesteld bij besluit van 31 oktober 2017.

Naar aanleiding van een zienswijze is de toelichting op een tweetal punten aangevuld. Verder is het plan niet gewijzigd.

Plan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat op de locatie Marelsdal, onderdeel van het Duin en Bosch terrein, maximaal 15 woningen worden gebouwd. Het aantal woningen op het Duin en Bosch terrein neemt door dit wijzigingsplan niet toe. Het aantal woningen dat binnen de bestemming ‘Gemengd’ is toegestaan blijft 75. Het wijzigingsplan voorziet derhalve uitsluitend in een andere verdeling van de woningen over het Duin en Bosch terrein.

Inzage

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, liggen vanaf 8 november 2017 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer:  NL.IMRO.0383.WPC16Marelsdal-VS01.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, als u nadelige gevolgen van het besluit voorziet tijdens de behandelingsperiode van uw beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

8 november 2017

 

Naar boven