Verkeersbesluit ten behoeve van het bedrijventerrein XL Businesspark Twente (Almelo)

Logo Almelo

RECTIFICATIE IVM ONVOLLEDIGE EERDERE PUBLICATIE

Burgemeester en Wethouders van Almelo hebben op grond van artikel 18, eerste lid, onderdeel d van de Wegenverkeerswet 1994 op 30 augustus 2017 het volgende verkeersbesluit (kenmerk UIT-1776573) genomen:

Besluit:

 

  • 1.

    De Hoeselerdijk ten oosten van het Twentekanaal af te sluiten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer door het plaatsen van de borden c12

  • 2.

    De Wolbeslanden ter hoogte van de “doorbraak” af te sluiten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer door het plaatsen van de borden c12. Deze afsluiting mede kenbaar te maken door middel van vooraankondigingen komende vanuit Bornerbroek ter hoogte van de Eierbaan en vanaf het XL Businesspark ter hoogte van de kruising met Newton.

  • 3.

    De vrije doorgang vanaf Twentepoort West richting XL Businesspark Twente ter hoogte van de onderdoorgang van de A35 af te sluiten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer door het plaatsen van de borden c12

 

Inhoud besluit

Een aantal wegen rondom het XL Businesspark Twente wordt afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Dit geldt voor: de Hoeselerdijk ten oosten van de brug; de Wolbeslanden ter hoogte van de “doorbraak” en Twentepoort West ter hoogte van de tunnel onder de A35. Het betreft hier erftoegangswegen waarvan de intensiteit gering is.

 

Alle afsluitingen worden gerealiseerd door het aanbrengen van verzinkbare palen. De afsluitingen en de bijbehorende bebording worden gerealiseerd zoals deze zijn aangegeven op tekeningen bij dit besluit. Deze tekeningen zijn onderdeel van dit besluit.

 

Ter inzage 

Het verkeersbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC) van de gemeente Almelo, Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien.

 

Bezwaarclausule

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. De mogelijkheid bestaat om tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift in te dienen. Dit bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken, gerekend vanaf de dag volgend op de publicatiedatum van deze bekendmaking. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van bezwaar. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Almelo, Postbus 5100 7600 GC Almelo.

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. De indiener van een bezwaarschrift kan tegelijkertijd ook de voorzitter van de Rechtbank Overijssel, Afdeling bestuursrecht verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het bezwaarschrift.

Naar boven