Kennisgeving van het voornemen tot het opstellen van een nieuw bestemmingsplan en inspraak voorontwerpbestemmingsplan “Wethouder Schipperstraat”, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

Er zal een nieuw bestemmingsplan worden opgesteld “Wethouder Schipperstraat” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0181. Burgemeester en wethouders van Lansingerland geven overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van dit voornemen.

Tevens maken zij bekend dat met ingang van dinsdag 7 november tot en met maandag 4 december 2017 het voorontwerp van dit bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0181-VONT voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied bestaat uit de woningen van 3B Wonen aan de beide zijden van de Wethouder Schipperstraat en een rijtje woningen aan de Coornwinderlaan. Het bestemmingsplan maakt de sloop van de verouderde woningen en nieuwbouw mogelijk. Het aantal woningen blijft minimaal gelijk, alleen type en situering verschillen.

Inspraak

U kunt het plan inzien met ingang van dinsdag 7 november tot en met maandag 4 december 2017:

  • via ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.BP0181-VONT}.

  • via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.roview.net/}

U kunt schriftelijk inspreken gedurende de termijn van terinzagelegging. Een schriftelijke reactie (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. inspraakreactie BP0181/02.

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven